יום שני, 15 ביוני 2015

קינואה עם עדשים כתומות וגזר




זוכרים את השיטה להנביט עדשים כתומות? אז אותו הדבר אפשר לעשות עם קינואה.
באותה הקלות ובאותה המהירות.

אבל כמובן שלא חייבים בשביל המתכון הזה. רצוי אך לא חובה להנביט.

הנה המתכון:
כוס קינואה (מומלץ מונבט או  להשרות כשעתיים)
כוס עדשים כתומות (מומלץ להנביט או להשרות כשעה)
גזר אחד גדול מגורד
בצל אחד קצוץ
שן שום
כפית קארי
מלח
פלפל
קמצוץ קינמון
מעט ג'ינגר
מים רותחים לכיסוי.

את הבצל להשחים במעט שמן (מומלץ ענבים)
להוסיף את השום והתבלינים ולערבב.
להוסיף את הגזר ולערבב לשתי דקות, להוסיף עדשים ואת הקינואה ולערבב היטב
לאחר 3 דקות להוסיף מים עד לגובה של התערובות.
לכסות ועל אש נמוכה כ 20-30 דקות. או עד שהמים מתאדים.

יוצא מעולה לפי דעתו של האיש שלי שלא אוהב קינואה :)

תודה שהייתם!
רויטל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה